Ekranlara geri dönüyor! Yeşim Ceren Bozoğlu’nun son halini görenler şok geçirdi!

İzleyici ile buluşmak için gün sayan ‘Yalan’ dizisi ekrana gelmeden oyuncu kadrosuyla gündem oldu. Etkileyici hikayesi ile merak edilen dizinin yayınlanan iki tanıtımında da önemli bir detay izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

Yalan’ın tanıtımında; Aslıhan Güner’in canlandırdığı ‘Melike’ karakterinin cezaevine girdiği için kızı Duru’yu ablasına emanet ettiği ve ablası Hülya’nın da bebeği evlatlık olarak verdiği görüldü.

Yalan dizisinde Hülya Yılmaz karakterine hayat veren Yeşim Ceren Bozoğlu, fit görüntüsü ile çok konuşuluyor. 110 kilodan 50 kiloya düşerek 60 kilo vermeyi başaran oyuncunun değişimi kilo vermek isteyenlere de ilham oldu.

“ANNE VE KIZLARINA DOKUNAN DUYGUSAL BİR HİKAYE GELİYOR”

Yeni dizi Yalan’ın hikayesini üçüncü sayfa haberlerine benzeten ve “Hayatın içerisinde yaşanan gerçek hikayeler” olarak değerlendiren Bozoğlu şu ifadeleri kullandı:

Çok heyecanlı bir dizi geliyor. Baya üçüncü sayfa hikayesi gibi… Acayip bir ekiple, muazzam bir senaryo ile yola çıktık. Bütün annelerin ve kızların damarına basılacağı bir hikaye Yalan…Elbette izleyicimizi ağlatmak istemeyiz ama göz yaşları sel olacak diyebilirim.

“İŞİME ÇOK AŞIĞIM”

Canlandırdığı Hülya Yılmaz karakteri ile ilgili de açıklama yapan Bozoğlu “Beni takip eden izleyicilerim bilir, ben işime çok aşığım. Uzun zamandır bu kadar heyecanlandığım bir karakter olmamıştı. Senaryolarda değişim geçiren sürprizli karakterler çok çıkmıyor insanın karşısına, bu, oyuncu da başka bir istek uyandırıyor. Setin ilk günü elim ayağıma dolandı. Umarım başarabilmişizdir. Artık takdir seyircimizin. “dedi.

Yalan 27 Mayıs Pazartesi akşamı ilk bölümü ile Kanal D’de ekrana gelecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir