İsrail: Batı Şeria’daki silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti

İsrail ordusu, işgal altındaki Batı Şeria’da düzenlenen silahlı saldırıda bir kadının öldüğünü Hebron (El Halil) kenti yakınlarında düzenlenen silahlı saldırının Filistinli bir saldırgan tarafından gerçekleştirilmiş olduğu ihtimali üzerinde durulduğunu açıkladı.

Reuters’ın haberine göre, İsrail ambulans servisi de konuya ilişkin açıklama yaparak saldırıda ağır yaralanan İsrailli bir erkeğin hastaneye kaldırıldığını ve saldırının hedefindeki araçta bulunan 6 yaşındaki bir çocuğun ‘mucize eseri’ yara almadığını bildirdi.

HAMAS: İSRAİL’İN DEVAM EDEN SALDIRILARINA YANIT VERİLDİ

İsrail ordusu, saldırıya ilişkin açıklamasında, hareket halindeki bir araçtan silahlı saldırı düzenleyen şüphelileri yakalamak için yollara barikatlar kurulduğunu ve arama çalışmalarının başlatıldığını ifade ederken, Hamas sözcüsü de açıklama yaparak saldırının ‘Filistinlilere yönelik İsrail’in devam eden saldırılarına bir yanıt olduğunu’ söyledi.

19 Ağustos Cumartesi günü de işgal altındaki Batı Şeria’da düzenlenen silahlı saldırıda iki İsraillinin hayatını kaybettiği açıklanmış, İsrail acil yardım servisi Kızıl Davud Yıldızı, ölen kişilerin 29 ve 60 yaşlarında iki erkek olduğunu duyurmuştu. (DIŞ HABERLER)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir